Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se NFL-stjernes karatespark i kamp!

16:04 - 08. sep 2014

Se NFL-stjernes karatespark i kamp! nfl, tv3, antonio brown

Se NFL-stjernes karatespark i kamp! nfl, tv3, antonio brown
Pittsburgh Steelers' Antonio Brown.

Publikum fik et show lidt ud over det sædvanlige ved søndagens kamp mellem Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns, hvor en spiller gjorde brug af ret så alternative metoder.

Nok er amerikansk fodbold ikke den blødeste aktivitet, man kan forestille sig, men regulære kampsports-metoder er trods alt ikke noget, der typisk ses i NFL-kampe.

Det var ikke desto mindre, lige præcis hvad publikum kunne sidde og måbe over i andet quarter af søndagens kamp mellem Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns. Det skriver Ekstra Bladet.

På vej mod et touchdown valgte Steelers' Antonio Brown nemlig at flyvesparke Browns' Spencer Lanning i hovedet. Du kan se det vilde klip nedenfor.

Aktionen kostede Steelers en 15 yard-straf for 'unødvendig hårdhed', men Brown har dog senere forklaret, at sammenstødet blot skyldtes et dårligt timet hop.

"Det var ikke meningen at skade ham. Jeg troede, at jeg kunne springe over ham. Det var bare et skidt resultat af et spil," udtalte den 26-årige 'wide receiver' og 'punt returner', som sandsynligvis står til en bøde nu.

For under et år siden brækkede Antonio Browns holdkammerat Terence Garvin kæben på Kevin Huber fra Cincinnati Bengals under et lignende løb mod touchdown. Det kostede ham 25.000 dollars.

Du kan følge med i NFL på TV3plus og TV3 Sport 1.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?