Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Nymark og Holsts nye penthouse!

10:33 - 08. jul 2015

Se Nymark og Holsts nye penthouse! johannes nymark, silas holst

Se Nymark og Holsts nye penthouse! johannes nymark, silas holst
Silas Holst delte dette billede af udsigten fra lejligheden på Instagram.

Ægteparret har investeret i en lækker ferielejlighed tæt på Alanya.

Da Johannes Nymark, datteren Maggie My og hendes mor, Louise Mahnkopf, tidligere i år var på ferie i Tyrkiet, blev udbyttet ikke blot afslapning, men også en investeringsmulighed.

Louises forældre kender nemlig en kvinde, som er involveret i et nyt, særligt boligprojekt, og da den lille familie tog et smut forbi byggepladsen, faldt Johannes pladask for stedet.

"Vi var egentlig bare ude at se det for sjov, men så kom vi til at snakke om, at det kunne være en god investering, og det er et godt projekt, som vi gerne ville støtte op om," fortæller Johannes Nymark til BILLED-BLADET.

I forbindelse med resortet bliver der som så mange andre steder blandt andet bygget pools og tennisbaner, men helt særligt vil en række af boligerne også være egnede til handicappede.

"Der bliver bygget handicapvenlige boliger, og det er sådan en, vi har valgt at købe. Det bliver sådan, at man har adgang til pools og alt det andet med for eksempel en kørestol, og det bliver også muligt for større grupper af kørestolsbrugere eller andre handicappede, der har brug for særlig hjælpemidler, at tage på ferie sammen," lyder det videre fra Nymark.

Den danske families lejlighed bliver på 150 m2, og når de ikke selv har mulighed for at bruge den, planlægger de at leje den ud.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?