Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Robbie synge for sin fødende kone!

10:42 - 28. okt 2014

Se Robbie synge for sin fødende kone! robbie williams, ayda field

Se Robbie synge for sin fødende kone! robbie williams, ayda field
Williams var også særligt begejstret for konens valg af fodtøj i dagens anledning.

Robbie Williams blev for få timer siden far, men som man kan se i klippet længere nede, så var det en noget speciel form for støtte, han valgte at give sin fødende kone.

Offentligheden var inviteret indenfor i timerne op til fødslen af Robbie Williams og hans kone, Ayda Fields, andet barn, som kom til verden i nat.

Undervejs i forløbet delte parret nemlig flere video-opdateringer på Twitter, og særligt bider man her mærke i Robbie Williams mildest talt alternative måde at berolige sin kone på under hendes stærkere og stærkere veer.

Det skriver Ekstra Bladet.

En syngende og dansende Williams kan således ses ved siden af konens hospitalsseng, og selv under presseveerne stod den på musikalsk akkompagnement fra den provokerende charmør — sangen ’Let It Go’ fra Disneys 'Frozen', for at det ikke skal være løgn.

Uvist om sangerens mini-koncert gjorde fødslen bedre eller værre for Ayda Field, så nedkom hun i hvert fald efter 14 timers veer med en lille dreng, hvilket er parrets første af slagsen.

Williams og Field lagde kort efter endnu en video på Twitter, hvor de blandt andet takkede folk for at have fulgt med.

"Universet har vist sig for os igen, og det har været nogle meget rørende og fantastiske timer, og vi er meget glade og beærede over, at I har fulgt denne rejse samme med os," skriver parret.

De to blev gift tilbage i 2010, og de har i forvejen datteren Theodora 'Teddy' Rose Williams.

Se et af sang-klippene her:

Læs også   Mest populære