Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Wozniacki, Williams og Kloss slå sig løs!

17:47 - 28. jun 2015

Se Wozniacki, Williams og Kloss slå sig løs! Wozniacki, Williams, Karlie Kloss, tyler swift,

Caroline Wozniacki forbereder sig til Grand Slam-turneringen »The Championships« i London-forstaden Wimbledon, med verdens stjerner og koncert.

Den 24-årige danske tennisspiller var dog lørdag aften i byen i selskab med veninden Serena Williams og supermodellen Karlie Kloss til koncert i Hyde Park med den amerikanske sangerinde Taylor Swift.

Caroline Wozniacki har dog ikke haft den bedste start op til Wimbledon...

Fredag spillede hun i sin semifinale ved opvarmningsturneringen »Aegon International« i Eastbourne mod schweizeren Belinda Bencic, men det varede kun tre partier, hvor Caroline blev rygskadet og måtte udgå

Wozniacki har dog været i behandling hos den anerkendte Osteopath Torben Hersborg der har sportsklinikker i London og ligeledes er Carolines forktrukne behandler når det kommer til skader .. 

Fra London forlyder det så idag at hun efter at have modtaget intensive behandlinger af ryggen er i bedring og er klar til sin førsterunde-kamp, der spilles tirsdag, mod kineseren Saisai Zheng.

»Caroline har fået den bedst tænkelige lodtrækning til Wimbledon. Jeg kan ikke forestille mig, at hun får problemer med at besejre Zheng, der har sine bedste resultater i damedouble,« siger hendes tidligere træner Michael Mortensen, der nu er tenniskommentator - Eurosport.

Se stjernerne give den gas Lørdag aften til Taylor Swift koncert her ;

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?