Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Wozniackis vilde 2015-mål!

10:41 - 21. nov 2014

Se Wozniackis vilde 2015-mål! caroline wozniacki, tennis

Hun sluttede den netop overståede sæson af i stærk stil, og ambitionerne for 2015 er da også tilsvarende store for Caroline Wozniacki.

Målsætningen for Caroline Wozniackis 2015-sæson er ifølge hendes personlige rådgiver, John Tobias, nu på plads. Det skriver BT.

"Målet er, at hun skal tilbage i top 5 og fra den position jagte karrierens første Grand Slam-titel," siger John Tobias.

Og den plan er på ingen måde urealistisk.

"Caroline sluttede 2014 i stor stil. Efter Wimbledon vandt hun en turnering i Istanbul. Derefter var hun tabende finalist ved US Open, og i sidste turnering nåede hun semifinalen ved WTA Championships. Det er resultater, der helt klart peger i positiv retning for hende," vurderer rådgiveren.

En af grundene til de gode tendenser er Wozniackis stærke trænerteam, der da heller ikke bliver lavet om.

"Hendes far (Piotr Wozniacki, red.) vil fortsat rejse rundt med hende som coach. Det fungerer upåklageligt. Derfor er der ingen grund til at ændre på det," fortæller John Tobias.

Og netop Piotr Wozniacki melder, at humøret er højt hos den danske tennisdarling.

"Caroline er ved godt mod. Hun er skadesfri, og har efter sæsonfinalen nydt at løbe New York Marathon og deltage i velgørenhedsarbejde," siger faren og tilføjer:

"Planen er, at den første del af forberedelserne til den nye sæson foregår her. Men i løbet af en uges tid tager vi til enten Monaco eller Dubai. Vejret kommer til at afgøre, om det er bedst at træne det ene eller andet sted."

Caroline Wozniacki skal spille sin første WTA-turnering den kommende sæson, når hun stiller op ved ASB Classic i Auckland på New Zealand fra den 5. januar. 

Kort tid efter står den så på Grand Slam-turneringen Australian Open, der løber fra den 19. januar til den 1. februar.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?