Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Seebach om Julie: Sådan fandt vi sammen!

15:22 - 16. dec 2015

Seebach om Julie: Sådan fandt vi sammen! rasmus seebach

Seebach om Julie: Sådan fandt vi sammen! rasmus seebach
Julie Teglhus.

Sangeren scorede sin 13 år yngre kæreste via Facebook.

På karrierefronten har Rasmus Seebach haft masser af succes, men også privatlivet har formet sig ganske godt for den 35-årige sanger.

I starten af 2013 fandt han således sammen med den 13 år yngre Julie Teglhus - dog først efter at have bagt på hende i et stykke tid.

"'Er du gal, hvor er hun flot, hvor ser hun bare dejlig ud', tænkte jeg om Julie, hver gang jeg så hende. Vi gik meget i byen de samme steder og var rendt ind i hinanden et par gange, men vi havde aldrig haft en dybere samtale. Faktisk tænkte jeg også, at hun var lidt uopnåelig," lyder det fra den populære sanger i et nyt interview med Alt for damerne.

"En dag, hvor hun havde ændret sit profilbillede på Facebook, kunne jeg ikke dy mig for lige at skrive: 'Det må da være det smukkeste profilbillede på hele Facebook'," lyder det videre fra Seebach om kurmageriet til sin nu 22-årige kæreste.

Efter at have fortalt Julie, at han syntes, hun virkede dejlig, foreslog sangeren, at de to skulle mødes. Det skete kort tid efter, hvor de tog sig en gåtur på Frederiksberg med efterfølgende mad.

Resten er historie, og snart flyttede den unge jurastuderende ind hos Rasmus Seebachs i villaen på Frederiksberg.

"Julie er virkelig exceptionelt fantastisk, det kræver en stærk kvinde at rulle med på det her ræs, og det er jeg virkelig glad for, hun formår," fortæller Rasmus Seebach til Alt for damerne.