Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Selvsikker Caroline nu klar til finalen!

11:10 - 06. sep 2014

Selvsikker Caroline nu klar til finalen! wozniacki, tennis

Selvsikker Caroline nu klar til finalen! wozniacki, tennis
Caroline skal møde sin gode veninde Serena Williams i finalen.

Selvom semifinale-kampen fik en lidt ærgerlig afslutning med en kramperamt kineser, som måtte give op, så er Caroline Wozniacki nu klar til søndagens finale ved US Open, hvor veninden Serena Williams venter på den anden side af nettet.

Caroline Wozniacki har for alvor kæmpet sig tilbage i tennistoppen efter fredagens sejr i semifinalen ved US Open. Danskeren er, efter fem års fravær, således klar til endnu en Grand Slam-finale, skriver Ekstra Bladet.

Det holdt ellers hårdt mod kinesiske Shuai Peng, som dog til sidst måtte se sig besejret. Det bølgede frem og tilbage, da begge spillere forsøgte at tage styringen i en kamp, som ikke blev mindre hård af at blive spillet i 30 graders varme.

Trods en generelt fejlplaget affære, formåede Caroline Wozniacki dog at finde sit momentum på de rigtige tidspunkter undervejs, og hun troede gennemgående på en sejr.

"Jeg følte, at hvis jeg var inde og styre spillet, så er det ligegyldigt med fejlene, for så ved jeg, at det efterhånden vil give pote. Bliver jeg derimod for defensiv, kommer hun ind og styrer," sagde danskeren blandt andet efter kampen og fortsatte:

"Det handlede bare om at vinde i dag, uanset hvordan det stå ud."

Kulminationen på det hele blev da også noget spektakulær. Vel at mærke på den lidt ærgerlige måde. En grædende Peng måtte, grundet kramper, nemlig opgive at fortsætte ved stillingen 7-6, 4-3 til Wozniacki.

"Det var ikke sjovt at se hende ligge der. Jeg vidste jo, at hun havde haft en hjerteoperation som 12-årig. Men heldigvis har hun det fint nu," sagde Wozniacki senere om dramaet.

I den anden semifinale vandt Serena Williams let 6-1, 6-3 over Ekaterina Makarova, og det bliver altså den stærke amerikaner, Caroline Wozniacki skal møde i finalen.

Du kan se finalen live søndag aften klokken 22:30 dansk tid på både Kanal 5 og Eurosport.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?