Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Serena Williams dater rapstjerne!

08:42 - 26. aug 2015

Serena Williams dater rapstjerne! serena williams, drake

Tennisspilleren har angiveligt slået kløerne i Drake.

Serena Williams har scoret Drake.

Allerede i juli blev det 33-årige tennis-es kædet sammen med stjernerapperen, men nu skulle der så være enegyldigt bevis på, at de to har en flirt kørende.

Ifølge TMZ.com blev parret spottet søndag, da de sammen nød en fejringsmiddag på den fornemme restaurant Sotto i Cincinnati, Ohio, efter Williams sejr i byens WTA-turnering.

Den 28-årige musiker kunne angiveligt ikke holde hænderne fra sit kvindelige selskab - heller ikke da de to fik besøg af seks andre bekendte i en privat loge på spisestedet.

I forbindelse med Wimbledon-turneringen tidligere på sommeren fortalte en kilde, at der da også var en smule mere end venskabelige følelser imellem stjernerne.

"Offentligt siger hun, at de bare er venner, men Drake har været ved Serenas side gennem hele turneringen, og når de har været væk fra offentligheden og afslappede, har det været tydeligt, at de er sammen," lød det.

'Know Yourself'-stjernen og Serena Williams datede et kort stykke tid tilbage i 2011, og efter bruddet sagde tennisspilleren: "Jeg begår fejltagelser - som alle mennesker gør. Men det sidste forhold knuste virkeligt mit hjerte."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?