Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sex-fadæse I X-Factor!

10:42 - 19. mar 2016

Sex-fadæse I X-Factor! X Factor, cutting, oralses, dr1, dr3, xfactor

Sex-fadæse I X-Factor! X Factor, cutting, oralses, dr1, dr3, xfactor
Sofie Linde måtte improvisere da teknikken fejlede under fredagens X Factor

DR1 valgte under gårsdagens X Factor liveshow at vise en reklame om oralsex og cutting imens godt 1.5 million danskere så med.

Begreber som oralsex, narko og cutting flød ud i de danske stuer under fredagens X Factor show. Imens DR1 kæmpede med teknikken og afbrød aftenens liveshow, viste de nemlig en reklame for DR3-programmet POV, som hører sig til efter børnenes sengetid. 

Forargede forældre greb hurtigt til tasterne og lod kritikken hagle ned over DR og X Factor på programmets Facebook-side.

“Synes måske at tale om at skære i sig selv, oral sex og analsex ikke er noget mine børn behøver høre om under Xfactor!!!!!” skriver en seer på Facebook.

“…så klippes der til teaser for P.O.V fra DR3. WTF??? Are you fucking kidding me?? Min 8-årige har så lige set klip om cutting, sexarbejde, stoffer og vold!!! Det er en ommer DR!!!” kommenterer en anden.

Den upassende reklame blev vist da DR på grund af tekniske problemer måtte genstarte al teknik i studiet, hvor liveshowet kørte. Derfor blev det den egenreklame, der lå øverst i bunken, som blev vist.

Det tog ikke lang tid før DR’s underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme kom med en undskyldning og så har DR ellers haft travlt med at svare og undskylde på Facebook.

“Vi vil gerne beklage og sige undskyld for, at der blev sendt en trailer for DR3 i pausen, som havde nogle seksuelle undertoner. Den skulle ikke have været sendt, og den fejl beklager vi” siger han.

Udover det stødende indslag, blev gårsdagens X Factor endestationen for duoen Clifforth og Hein, imens Alex endnu engang overlevede farezonen.

Kilde: Se og Hør

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?