Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sexede Paris Hilton besøger Danmark!

15:55 - 09. okt 2014

Sexede Paris Hilton besøger Danmark! paris hilton, claus hjelmbak

Sexede Paris Hilton besøger Danmark! paris hilton, claus hjelmbak
Claus Hjelmbak er her fotograferet med sangerinden Fergie.

Mediedarlingen Paris Hilton sætter endnu engang kurs mod danske breddegrader, hvor hun skal deltage i velgørenhedsarbejde i København.

Paris Hilton synes at dukke op alle vegne, og iølge Ekstra Bladet melder mega-kendissen sig da også snart på dansk jord, hvor hun én gang tidligere har skabt overskrifter i forbindelse med et besøg i København.

Som det også var tilfældet dengang, så er det kommende besøg foranlediget af stjernens gode ven Claus Hjelmbak, som er dansk eventmager i Hollywood.

"Jeg glæder mig til at komme til Danmark med Paris, som kommer her for anden gang," siger Claus Hjelmbak, der har kendt den blonde superstjerne i ti år.

Han vil dog ikke ud med særligt meget om, hvad Hilton skal foretage sig under opholdet.

"Hvad vi skal lave i Danmark er privat. Men vi skal have et meget privat arrangement i Skodsborg, ligesom da Pamela Anderson var i København. Der skal foregå noget velgørenhedsarbejde, hvor overskuddet går til den familie, der er bedst til at hjælpe fattige familier. Vi vil virkelig gerne indsamle gaver til fattige børn og gøre en forskel," fortæller Hjelmbak til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Paris har altid behandlet mig fantastisk og hun er en af grundene til, at mit Scandinavian Style Mansion blev berømt over hele verden. Hun har altid støttet mig og troet på mig."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?