Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sexvideo til en milliard kroner!

15:08 - 21. mar 2016

Sexvideo til en milliard kroner! Hulk Hogan,sexvideo, wrestling.

Hulk Hogan er blevet tildelt 115 mio. dollars i erstatning, svarende til en lille milliard danske kr. fra portalen Gawke, for at have offentliggjort en video, hvor Hulk Hogan har sex med sin ven Todd Alan Clems kone.

Videoen blev offentliggjort i 2012, og det lykkedes Hogans advokater at overbevise retten i Florida om, at videoen ikke havde nogen aktuel nyhedsværdig der var sket en alvorlig krænkelse af Hulk Hogans privatliv.

”Dette er ikke bare en sejr i dag, men en sejr for alle, der er blevet ofre for den værste form for tabloid-journalistik” sagde en af Hogans advokater efter dommen.

Hogan selv var også tilfreds, og i en opdatering på Twitter takker han blandt andet Gud for, at retfærdigheden sejrede.

Hulk Hogan, der er døbt Terry Bollea, har haft dårligt med sexvideoen fordi den blev optaget i det skjulte, og fordi hverken Heather Clem eller wrestlingstjernen selv blev kontaktet før offentliggørelsen.

Gawkers advokater forsøgte at overbevise retten i Florida om, at pressens frihed vejer tungere end de kendtes ret til privatliv, og at sexvideoen havde 'nyhedsværdi', fordi Hogan har gjort sit privatliv til en del af sin offentlige optræden men det godtog retten ikke.

Hogan har selv sagt, at hans karriere har taget skade af videoen, og at han blev helt knust, da den blev offentliggjort.

Gawkers grundlægger, Nick Denton, har allerede tilkendegivet, at dommen vil blive anket.

Kilde Ekstra Bladet

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?