Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sidney Lee far til Natascha Lineas søn?

16:33 - 16. apr 2016

Sidney Lee far til Natascha Lineas søn? Natascha Linea, Sidney Lee, de unge mødre

Sidney Lee far til Natascha Lineas søn? Natascha Linea, Sidney Lee, de unge mødre
Faren til Natascha Lineas nyfødte søn kræver en faderskabssag.

Natascha Lineas ekskæreste sår tvivl om, om han eller Sidney Lee er far til hendes nyfødte søn og kræver en faderskabssag.

Det har ikke været helt nemt for den 21-årige De Unge Mødre-kendis Natascha Linea, der i slutningen af marts fødte sønnen Novah, og nu er alenemor til hendes to børn. Nu sår Novahs far, som er ukendt af medierne, tvivl om, om han overhovedet er far til sønnen.

“Han tror, at faren enten er mørk eller er Sidney Lee. Min søn er altså meget lys, så faren kan jo ikke være mørk. Og Sidney Lee er ikke far til mit barn” fortæller Natascha Linea til Ude og Hjemme.

Den unge mor sås sidst med Sidney Lee i starten af 2015, hvor hun også dengang påpegede at realutystjernen ikke var kærestepotentiale, men en uforpligtende fornøjelse.

“Jeg kunne ikke se, at vi kunne blive kærester. Vi kysser og boller bare lidt, og det passer os begge super godt” sagde Natascha Linea dengang til realityportalen.dk.

Selvom Novahs far kræver en faderskabssag og efterlader Natascha alene med hendes to børn, klager den 21-årige mor ikke over det hårde liv som alenemor.

“Jeg synes slet ikke, det er hårdt at være alenemor til to. Jeg kunne sagtens nuppe en mere” fortalte Natascha Linea efter fødslen.

Kilde: SE og HØR

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?