Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sidse får internationale filmroller!

17:01 - 27. aug 2014

Sidse får internationale filmroller! sidse babett knudsen, borgen

Rollen som Birgitte Nyborg har givet Sidse Babett Knudsen flere internationale åbninger. Hun medvirker nu i både engelsk og fransk film.

DR-serien 'Borgen' har nydt stor succes i både Danmark og udlandet. En succes, der naturligvis også har smittet af på de medvirkende skuespillere.

Ikke mindst Sidse Babett Knudsen har fået stor opmærksomhed via sin rolle som statsminister Birgitte Nyborg, og hun fortryder da heller ikke at have sagt ja til muligheden.

"Det var utrolig skønt og lærerigt at spille Danmarks første kvindelige statsminister. Det er også første gang i min karriere, at jeg har spillet en autoritet. Jeg spillede Birgitte Nyborg tre år i træk. Og jeg kunne mærke, at det var befriende, at jeg dermed fik tid til gå nogle spadestik dybere ned i karakteren," fortæller Sidse Babett.

Sidse Babett, som tog sin skuespilleruddannelse i Frankrig, deltager på baggrund af rollen nu også i flere internationale projekter.

I følge Ekstra Bladet har hun således allerede indspillet en rolle i den britiske film ’The Duke of Burgundy’. Til efteråret rejser hun så til Frankrig for at spille hovedrollen i en fransk film.

Den dygtige skuespillerinde har dog ikke lagt Danmark helt bag sig, og hun er fra i morgen biografaktuel i Niels Arden Oplevs film 'Kapgang'.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?