Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas åbner op om Vild med dans-exit!

16:41 - 18. aug 2015

Silas åbner op om Vild med dans-exit! silas holst, vild med dans

Silas åbner op om Vild med dans-exit! silas holst, vild med dans
Der er sikkert mange, som vil savne Silas Holst i årets 'Vild med dans', der går i luften til september.

Danseren forlod programmet før denne sæson, og nu afslører han hvorfor.

Han har i flere omgange været fast element i TV 2's 'Vild med dans', men den kommende sæson af det populære program bliver uden Silas Holst.

Og på sin blog afslører den professionelle danser nu, at afbuddet skyldes hans rolle i musicalen 'Grease'.

For selvom det måske havde været muligt for Holst at få fri fra forestillingen hver fredag, så kunne han konstatere, at der allerede var solgt billetter til netop fredagsforestillingerne.

"Så trak jeg selv stikket. For en ting er, at jeg vil det hele, men jeg kunne ikke få mig selv til at hoppe fra forestillinger, som folk allerede har købt billetter til. Det havde været noget andet, hvis de ikke var solgt, og man kunne fortælle publikum, inden de købte, at jeg ikke spillede om fredagen," skriver han på bloggen og fortsætter:

"Men jeg kunne ikke få mig selv til at skuffe folk, så derfor blev det på den måde en nem beslutning. Selvom det kribler i mig for at komme ud og være med."

Det er da heller ikke et endegyldigt farvel til 'Vild med dans' for Silas Holst, som allerede har mærket savnet i forbindelse med, at hans tidligere kolleger er begyndt at dele billeder fra træningsforløbet op til den nye sæson.

"Jeg VIL være med igen næste år," varsler den populære danser således i sin blogpost.

Læs også   Mest populære