Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas efter Vild med dans: Større sejr at få min datter

09:21 - 29. nov 2014

Silas efter Vild med dans: Større sejr at få min datter vild med dans, silas holst, sejr, datter, 2014

Silas efter Vild med dans: Større sejr at få min datter vild med dans, silas holst, sejr, datter, 2014
Årets deltagere i Vild med dans

I går aftes løb vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst med førstepladsen i Vild med dans, men for Silas er det kun den næststørste sejr han har fået i år: det var nemlig større at blive far.

Efter en sensuel rumba, en flot showdance og en passioneret freestyle, som fik 3000 publikummer i Forum Horsens til at rejse sig og give et storslået bifald til danseparret, blev det Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst som løb afsted med førstepladsen i Vild med dans 2014, sådan skriver tv2.

Parret var selvfølgelig glade, stolte og begejstrede lige efter overrækkelsen. Og nu skulle den hårde træning erstattes med sjov og fejring af den nye titel.

’Nu skal vi ud og have det så sjovt,’ sagde Sara Maria Franch-Mærkedahl, imens danseparret fortalte, at de har haft så travlt med at træne i løbet af ugen, at de ikke en gang har fået smagt en julebryg endnu.

Ikke den eneste sejr i år

Vild med dans-sejren, er ikke den eneste sejr som Silas Holst har fået i år. Han har, sammen med gemalen og dansemodstanderen Johannes Nymark, fået en lille datter ved navn Maggie My. Denne store sejr i familien er dog større end sejren i Vild med dans, mener Silas Holst.

’Det største er at blive far. Der findes ikke noget større, men det hele har jo kunne kombineres, og vores babymama har været der, og Sara Maria har siddet med vores datter, når jeg har trænet. Det har været den helt perfekte tid for mig,’ fortæller han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?