Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas Holst kvitter 'Grease'-musical!

15:24 - 28. sep 2015

Silas Holst kvitter 'Grease'-musical! silas holst, grease

Silas Holst kvitter 'Grease'-musical! silas holst, grease
Måske skaden om ikke andet betyder mere tid med familien.

En skade tvinger danseren til at forlade den populære forestilling.

Silas Holst må på grund af en skade droppe sin medvirken i 'Grease'.

Danseren er ifølge SE og HØR således rejst tilbage til København, efter han under afvikling af musicalen i Aalborg forstuvede sin fod.

"Har altid sat en kæmpe ære i at passe mit arbejde til UG med kryds og slange.. Og eftersom jeg har en danse baggrund/opdragelse har jeg også altid lært at man går på scenen uanset om man har influenza eller en brækket fod.. Jeg har aldrig misset en forestilling EVER..!," forklarer Silas selv på sin blog.

Trods den hårde selvdisciplin er der i denne omgang intet at gøre.

"Prøvede at tænke den måske bare skulle 'gåes varm'.. Men efter tyve minutters vrikken og opvarmning var der stadig ingen følelser i foden…!! Og måtte tage den tunge beslutning sammen med min chef og Forestillingsleder at udgå af forestillingerne i dag," skriver den uheldige danser og fortsætter:

"Tudede tre timer i formiddags da jeg indså at jeg for første gang i min karriere måtte aflyse en forestilling. Hader at skuffe folk. Og er meget ked af jeg ikke kunne være der."

Silas Holst håber selv at kunne være tilbage så hurtigt som muligt, men indtil videre afløses han ifølge Aalborg Kongress & Kulturcenter af sin understudy, Christian Lund.

Læs også   Mest populære