Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas og Johannes om samarbejde: Frygter skilsmisse!

15:36 - 26. jan 2016

Silas og Johannes om samarbejde: Frygter skilsmisse! silas holst, johannes nymark, hairspray

Ægteparret spiller sammen i musicalen 'Hairspray' og håber på, at de kan finde ud af livet som kolleger.

Silas Holst og ægtemanden Johannes Nymark medvirker begge i musicalen 'Hairspray', og livet som kolleger kommer ifølge parret til at byde på både gode og mindre gode ting.

Det fortæller de til HER&NU.

"Vi har aldrig arbejdet sammen før, så jeg glæder mig til at prøve det. Jeg ved, at vi arbejder møgforskelligt og jeg glæder mig til at se, hvordan det går op i en højere enhed. Jeg godt lide at se min mand arbejde, jeg bliver altid så stolt. Jeg håber, jeg får følelsen af jeg selv får lov til at lave noget fedt og så kunne kigge på min mand, 'hvor er du god'. Den følelse får jeg forhåbentligt hver aften. Det kan også være det ender med en skilsmisse," joker Silas overfor bladet.

Det bliver dog lidt af en logistisk udfordring at få privatlivet til at fungere under prøverne til Tivoli-forestillingen.

"Det er svært med planlægning af pasning af vores barn, det er skide svært. I dag bliver hun hentet af min mor og så kan vi lige nå hjem klokken 18:30 og lægge hende i seng, så prøveforløbet bliver stramt. Men når vi går i gang med at spille, bliver det helt perfekt.

Så kan vi gå hjemme og hygge med hende hele dagen, men de næste seks uger bliver lidt stramt med at se hende, men vi må tage en dag af gangen," forklarer Silas.

Også deres indbyrdes forhold bliver sat på prøve.

"Den værste ting som kunne ske var, ar vi ikke kan finde ud af det og at vi ikke kan enes om, hvordan det skal foregå. Men det har jeg svært ved at forestille mig," siger Johannes og fortsætter:

"Jeg tror, vi begge to har en fornemmelse af, at vi arbejder ret forskelligt. Men jeg er sikker på det bliver ligesom i dag. Vi tager herind sammen og deler os op og finder vores plads og det er ikke sikkert, at det er sammen. Det tror jeg er meget fint og det plejer vi at være gode til."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?