Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas om musical-rolle: Jeg er i panik!

17:58 - 16. jan 2015

Silas om musical-rolle: Jeg er i panik! silas holst, dirty dancing

Silas Holst er kommet på lidt af en opgave i forbindelse med sin rolle i 'Dirty Dancing'. Særligt replikkerne volder problemer.

Filmen 'Dirty Dancing' fra 1987 blev et kæmpehit, og netop dens popularitet gør Silas Holst nervøs som hovedrolleindehaver i den kommende musical-version.

Den professionelle danser skal nemlig udfylde Patrick Swayzes dansesko i rollen som Johnny Castle, og at de fleste kender filmen, giver et ekstra pres.

Det skriver SE og HØR.

"Jeg har hele tiden tænkt, at det ville blive ret nemt, men da jeg så forleden dag begyndte at øve replikker, så tænkte jeg 'Det her bliver det sværeste, jeg nogensinde har gjort'," siger Silas Holst og fortsætter:

"Alle kender hans replikker og ved, hvornår han siger dem og hvordan, han ser ud i ansigtet imens. Det har givet mig lidt panik, og det har jeg været nødt til at vende med instruktøren."

"Det skal nok blive rigtig, rigtig fedt, men det med replikkerne er en grænse, jeg lige skulle krydse," lyder det fra danseren.

Musicalen bliver sat op i Tivoli, og Silas Holst glæder til at fortælle sin version af den romantiske historie om danselæreren og hans elev.

"Man skal jo finde balancen mellem at lave en kopi og lave sit eget. Hvordan ved jeg ikke helt endnu, men jeg tror det kommer af sig selv. Heldigvis har vi syv uger til at øve, fortæller Silas Holst, som skal spille over for Mathilde Norholt, der indtager rollen som Frances "Baby" Houseman.

Forestillingen, der får premiere den 26. februar, har allerede solgt mere end 100.000 billetter i forsalg.

Den oprindelige films nok mest ikoniske dansescene kan du se lige her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?