Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Silas sender sviner til brok-forældre!

16:43 - 26. apr 2015

Silas sender sviner til brok-forældre! silas holst, frozen

Silas sender sviner til brok-forældre! silas holst, frozen
En helt klar Maggie My før 'Frozen'-koncerten.

Silas Holst forstår ikke de mange klager over det gratis Frozen-arrangement i København.

"Klassisk dansk."

Sådan lyder Silas Holsts beskrivelse af den kritik, der er kommet efter et større 'Frozen'-arrangement på Gammeltorv i København lørdag eftermiddag.

Det skriver SE og HØR.

Koncert-arrangementet, hvor Kristine yde og Maria Lucia, som er to af stemmerne fra den danske version af 'Frozen', skulle optræde, er efterfølgende blevet haglet ned af utilfredse forældre, som mener, at deres børn hverken kunne se eller høre, hvad der foregik.

Omkring 10.000 mennesker anslås at være mødt op til den gratis event på Gammeltorv, og kritikken går især på, at kun de, som stod tættest på den relativt lille scene, fik noget ud af koncerten.

Også 'Vild med dans'-vinderen Silas Holst stod sammen med datteren Maggie My klar, da showet startede, og han forstår ikke de mange utilfredse forældre. Det skriver han på sin Instagram-profil.

"Hold nu op...!!! Måske man som forældre kunne sige sig selv at der blev mange mennesker og det ville være et tilløbsstykke uden lige - istedet for at brokke sig over at Disney ikke kunne forudsige det... Kan forstå klagerne hvis man havde betalt penge for arrangementet. Det var et GRATIS arrangement så har svært ved at se hvordan man kan tillade sig at brokke sig," undrer danseren sig og fortsætter:

"Det må da være forældres ansvar at forklare dine børn at det er stemmerne og IKKE figurerne der kommer som der er oplyst på forhånd...?? Undskyld hvis jeg træder forældre over tæerne - men det er så klassisk dansk synes jeg at nogen bare SKAL brokke sig."

Silas Holst er i øjeblikket selv aktuel i musicalen 'Dirty Dancing'.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?