Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Singleliv-Dan jubler: Skal være far igen!

18:09 - 13. jun 2015

Singleliv-Dan jubler: Skal være far igen! Singleliv, Dan Bitsch

Singleliv-Dan jubler: Skal være far igen! Singleliv, Dan Bitsch
Dan har i forvejen sønnen Robert.

Singleliv stjernen afslører at kæresten Charlotte er gravid med parrets første barn.

Der er grund til jubel i privaten hos Dan Bitsch for tiden. Realitystjernen der også er professionel pokerspiller venter nemlig barn med kæresten Charlotte Pedersen, som han fandt sammen med sidste år. Han siger nu at der snart bliver liv og glade dage i familien, da Charlotte er gravid.

– Det var planlagt, at Charlotte skulle blive gravid, så vi venter os et ønskebarn. Vi glæder os rigtig meget til, at vores datter kommer til verden den 28. juli ved kejsersnit, fortæller han til Realityportalen.dk.

Parret mødte hinanden i februar sidste år, og siden har amorinerne kørt for fulde blæs. De to har ikke kunne få nok af hinanden og der gik ikke længe før postvæsenet fik melding om at de to boede på samme adresse.

– Vi havde håbet, at Charlotte var blevet gravid, da vi var på romantisk kærlighedsferie på Hawaii i oktober. Men det lykkedes først i november, fortæller Dan som selv var ude at rejse da han fik overbragt de glædelige nyheder.

– Jeg fik nyheden, da jeg var i Prag for at spille poker. Jeg havde det lidt på fornemmelsen, men det var en dejlig nyhed, selv om det var en skam, at jeg ikke var hjemme, så jeg kunne fejre det sammen med min dejlige kæreste.

41-årige Dan har i forvejen den syvårige Robert, mens det ny barn bliver Charlottes første. Og hele vejen rundt i familien vækker det glæde at der komme en lille ny i huset.

– Robert glæder sig rigtig meget til at blive storebror, og Charlotte glæder sig sindssygt meget til at blive mor. Alt er klar, og jeg er sikker på, at hun bliver en fantastisk mor. Hun har allerede et godt forhold til min søn. Det er selvfølgelig en stor omvæltning at få et barn sammen, men jeg er sikker på, at vi er klar til det, lyder det fra Dan, der har lovet Charlotte at fri til hende, inden han fylder 50.

Og navnet er der også styr på allerede, selvom der altså går godt en måned endnu, inden de kan byde den lille ny velkommen til verden. Rose Mercedes Bitsch Pedersen kommer der til at stå på dåbsattesten.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?