Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sisse Fiskers sammenbrud!

15:42 - 12. apr 2016

Sisse Fiskers sammenbrud! Sisse Fisker, sygdom, foredrag

Sisse Fiskers sammenbrud! Sisse Fisker, sygdom, foredrag
Sisse Fisker brød sammen under sit foredrag, da emnet drejede sig ind på hendes sygdom.

Den tidligere Aftenshowet-vært brød sammen under et foredrag i Aabenraa, da hun fortalte om sin sygdom. 

En af årsagerne til at Sisse Fisker skiftede jobbet som tv-vært for Aftenshowet ud med jobbet som foredragsholder og bruger mere tid på velgørenhedsarbejde, er hendes sygdom, en kronisk rygbetændelse, der nedbryder knoglerne.

Mindet om sit gamle fysisk aktive liv fik tårerne frem hos Sisse Fisker, da en foredragsgæst nysgerrigt spurgte ind til, om tv-værten savner sit liv før sygdommen.

“Åh, hvor jeg savner at løbe! I foregårs prøvede jeg noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg brød grædende sammen til mit eget foredrag”

“Og lige da jeg sagde det gik det op for mig, hvor meget jeg savner en dag uden smerter. Og pludselig kunne jeg slet ikke kontrollere tårerne. Jeg savner så vildt de dage, hvor jeg fløj ud af sengen i stedet for at kravle” skriver Sisse Fisker på Facebook.

Den tidligere tv-vært understreger, at selvom der ikke går en dag uden smerter og det aktive sportsliv er skiftet ud med et mindre fysisk aktiv liv, kæmper hun videre for, at sygdommen ikke skal styre og begrænse hendes liv.

“Jeg vil give en million for den tryllestav, der kan få mine rygsmerter til at forsvinde. Jeg er så træt af begrænsninger, og jeg håber, at de en dag forsvinder. Sygdommen skal ikke ha’ lov at styre mit liv. Det vil jeg selv. Jeg kæmper videre på fjerde år. Den her kamp vil jeg vinde” skriver Sisse Fisker.

Kilde: Billedbladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?