Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Snoop anholdt for narko i Sverige

22:34 - 07. sep 2012

Snoop anholdt for narko i Sverige Snoop Dogg, P Diddy, narko

GANGSTER-RAPPEREN Snoop Dogg blev arresteret efter at have givet koncert i Sverige for at være påvirket af narkotika. Svensk politi må have en af verdens bedste efterretningstjenester.

Efter koncerten på Globen i Stockholm forsvandt Snoop sammen med en 23-årig kvinde i en hashtåge, men en hurtig politibetjent opfangede, at den kendte rapper "lugtede af marijuana".

"De anholdtes opførsel viste tydelige tegn på, at de var narkotikapåvirkede," fortæller Lars-Erik Baarsen fra svensk politi til aftonbladet.se
Tidligere på aftenen havde politiet også ransaget det hotelværelse, hvor Snoop Dogg er indlogeret. Her beslaglagde man en bunke cigaretter, som politiet mener indeholder marihuana.

Betjentene tog stjernen med på stationen og beder om en urinprøve - hvis de ikke får den, så tvinger de Snoop til at give en blodprøve.

Det er bestemt ikke første gang, Snoop bliver arresteret. For et par måneder siden blev det kendte bandemedlem anholdt for at være i besiddelse af et skydevåben.

Snoop er på turné sammen med homeboy P. Diddy - de kommer forbi Danmark på tirsdag - og sammen danner de et umage par - en form for rappens svar på Gøg & Gokke.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?