Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Snyd i kan du Danse ??

18:44 - 01. nov 2006

Snyd i kan du Danse ?? Kan du danse

Ikke snyd i Kan du Danse?

Avisen 24timer skriver i dag, at en del af finalisterne til Kanal 5´s ”Kan du danse?” var headhuntet på forhånd af konkurrencens dommere. Kanal 5 vil med denne meddelelse understrege, at det ikke var tilfældet.

- De beskyldninger har intet på sig. Vi kunne aldrig drømme om at snyde vores seere. Vi har i Niclas Bendixen, Toniah Pedersen, Kenneth Kreutzmann og Charlotte Egstrand Danmarks mest kompetente dansedommere. Vi har netop valgt dem, fordi vi fra starten ville signalere, at dette var en seriøs konkurrence. Og de udvalgte 16 finalister er nået så langt, fordi det var dem, der klarede sig bedst ved de tidligere afholdte auditions og workshops, fortæller Kanal 5s programchef Martin Dalgaard.

At nogle af dommerne tidligere har arbejdet professionelt sammen med nogle af danserne er ikke ensbetydende med, at dommerne kender danserne privat og i den forbindelse har særlige interesser at pleje.

- For helt at undgå sådanne usaglige beskyldninger har vi i tilfælde af, at en dommer har haft et særligt forhåndskendskab til en danser, forsøgt at lade de to andre dommere stå for bedømmelsen,” siger Kenneth Kreutzmann, som i øvrigt kalder beskyldningerne for ”det rene sludder.”

Dommerne forsøger på bedste vis at bedømme dansernes præstationer. Deres individuelle smag er naturligvis subjektiv, hvilket også er grundlaget for at have fire dommere, således at bedømmelserne bliver så objektive og fair som muligt. Det skal desuden understreges, at det i sidste ende er seerne, som via sms-afstemning afgør, hvem der skal fortsætte og i sidste ende vinde programmet.

Niclas Bendixen er også uforstående og rystet over beskyldningerne.

- Beskyldningerne er det rene vrøvl. Ja, jeg kendte flere af de tilbageværende dansere på forhånd, men jeg kendte også mange af de dansere, som ikke gik videre til finaleprogrammerne. De fleste kender hinanden i den danske dansebranche, så det er der bestemt ikke noget unikt i. Hvis der er nogle dansere, som føler sig uretfærdigt behandlet, er de velkomne til at komme til mig – så skal jeg nok forklare dem, hvorfor de ikke gik videre, slutter han.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?