Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Solid fredagstræning for Kevin Magnussen!

17:12 - 13. maj 2016

Solid fredagstræning for Kevin Magnussen! Kevin Magnussen, F1, Renault, grandprix, Jolyon Palmer, Esteban Ocon

Det blev til en fin start på weekendens grandprix i Barcelona for Kevin Magnussen, mens det gik knap så godt for kollegaen Jolyon Palmer.

I starten af sæsonen var det Kevin Magnussen der løb ind i tekniske problemer, men til træningen fredag var det altså teamkammerat Jolyon Palmer der var ramt af uheld.

Mens Kevin Magnussen kørte stabilt hele fredagen og fik tilbagelagt mange omgange på banen i Barcelona, stod Jolyon Palmer uden megen føling med hverken bil eller bane.

Reserven Esteban Ocon lånte den gule racer i den første testkørsel, men franskmanden oplevede problemer med motoren og nåede ikke at sætte en tid. Da det så blev Jolyon Palmers tur i raceren, blev han for enden af langsiden ramt af en dramatisk punktering.

Jolyon Palmer slap heldigvis fra uheldet uden skrammer, men bilen måtte dog fragtes tilbage til garagen. Et kvarter før slutningen af træningen kunne raceren startes op igen, så Palmer nåede alligevel at få lidt tiltrængt køretid på banen.

Kevin Magnussen sluttede dagens anden træning på en 14. plads, og det er umiddelbart en ret god indikation af bilens fart til weekendens grandprix i Barcelona.

Endnu engang var det Mercedes og Ferrari der kunne dele pladserne på top fire mellem sig.

Læs også   Mest populære