Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sopranos skuespiller sigtet for drab

15:30 - 11. dec 2005

Sopranos skuespiller sigtet for drab Sopranos, Lillo Brancato

Lillo Brancato Jr.,  fik sin filmdebut i Robert De Niro-filmen 'A Bronx Tale' fra 1993, og spillede rollen som Matt Bevilacqua i tv-serien Sopranos, er blevet anholdt og sigtet for involvering i drabet på en 28-årig betjent i New York.

Den unge betjent, Daniel Enchautegui, var i civilt tøj og netop kommet hjem fra sin vagt, da han reagerede på et indbrudsforsøg i en nabolejlighed. Han alarmerede i første omgang politiet og viceværten, hvorefter han greb sit skilt og pistol og konfronterede tyvene. Ifølge viceværten kunne man høre Enchautegui råbe, at han var fra politiet, hvorefter der lød adskillige skud.

Betjenten, der kun havde været i New Yorks politistyrke i tre år, blev dødeligt såret, mens begge de to indbrudstyve blev ramt af skud. Den ene har politiet identificeret som skuespilleren Lillo Brancato Jr., der selv blev ramt af to skud, mens hans makker Steven Armento blev ramt fire gange. Begges tilstand betegnes som alvorlig. Ifølge politiet var kun Armento bevæbnet.

29-årige Lillo Brancato Jr. blev tidligere i år anholdt for besiddelse af narko. Steven Armento har et betragteligt strafferegister, der tæller både ulovlig våbenbesiddelse, narkohandel og indbrud.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?