Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Spice Girl havde spiseforstyrrelse!

09:26 - 29. aug 2016

Spice Girl havde spiseforstyrrelse! Spice Girls, spiseforstyrrelse, Geri Horner, Ginger Spice

Geri Horner udviklede i 90'erne en spiseforstyrrelse som en forsvarsmekanisme til at håndtere det store pres.

Geri Horner, også kendt som Geri "Ginger Spice" Halliwell kæmpede med det store pres der lå på de fem popsild i Spice Girls.

”Jeg blev meget bevidst om mig selv og min vægt. Vi havde alle sammen forskellige forsvarsmekanismer til at håndtere presset, og for mig var det ved at kontrollere min vægtW, sagde hun i et nyligt interview med talkshowværten Oprah Winfrey i programmet 'Where Are They Now?, skriver Hello! Magazine.

Tidligere har Geri fortalt, at det var sangeren Robbie Williams, der fik hende til at søge professionel hjælp.

”Robbie vidste, jeg led af bulimi, og han rådede mig til at få hjælp. Det var blevet værre, hvis ikke jeg havde fået hjælp, så jeg er ham evigt taknemmelig. Jeg følte, han var den eneste, der forstod mig”, har hun tidligere fortalt i programmet 'Life Stories' ifølge Daily Mail.

I dag har Horner håndteret spiseforstyrrelsen og er i øjeblikket ved at fejre 20 års jubilæet for Spice Girls' første hit 'Wannabe', skriver Ekstra Bladet.

Spicegirls debutalbum Spice, solgte mere end 31 millioner eksemplarer på verdensplan, hvilket gjorde Spice Girls til den bedst sælgende pigegruppe nogensinde.

Læs også   Mest populære