Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stærke forårsnyheder på Kanal 4 og 5!

10:17 - 18. jan 2015

Stærke forårsnyheder på Kanal 4 og 5! kanal 4, kanal 5, ibi makienok

Stærke forårsnyheder på Kanal 4 og 5! kanal 4, kanal 5, ibi makienok
Blandt de nye programmer er Kanal 5's "Tag pengene og løb" med smukke Ibi Makienok.

Glæd dig til en lang række nye program-satsninger — blandt andet "Tag pengene og løb" med Ibi Makienok og "Det perfekte match" med Oliver Bjerrehuus.

SBS Discovery Media, der står bag blandt andet Kanal 5, Kanal 4 og Discovery Channel, er klar med et imponerende line-up af forårsprogrammer.

Der er tale om det stærkeste udvalg af egenproduktioner nogensinde, hvoraf otte koncepter er spritnye.

Blandt de større af satsningerne på Kanal 5 er "Ex’ernes kamp” med Pelle Hvenegaard i værtsrollen og "Tag pengene og løb" med Ibi Makienok.

”Jeg er virkelig stolt af det forår, vi har på vej til seerne. Det byder på programmer, som på hver deres måde ikke bare er vildt underholdende og spændende, men også tankevækkende og udfordrende. Med det store nye reality-format ”Ex’ernes kamp” vil vi bogstaveligt bevise tesen om, at forældre kan gå gennem ild og vand for deres børn," fortæller programdirektør Maiken Wexø og fortsætter:

"I ”Tag pengene og løb” er jeg sikker på, vi får folk til at diskutere, hvad de selv ville gøre, hvis de pludselig fik stukket en kuffert med 100.000 kroner i hånden med beskeden om, at pengene er deres, hvis de vel at mærke kan holde kufferten skjult i 30 timer med et hold skrappe efterforskere lige i hælene."

Også Kanal 4 disker op med lækkerier, og seerne kan blandt andet glæde sig til ”Det perfekte match” med Oliver Bjerrehuus.

”Med ”Det perfekte match” til Kanal 4 har vi skabt et program der rummer store følelser, kærlighed og drama i en smuk cocktail. Programmet vil helt sikkert få danskerne til at forholde sig til, hvordan vi vælger vores partnere," lyder det fra Maiken Wexø.

Udover de spændende nyheder på de eksisterende kanaler så indlemmer SBS Discovery Media i løbet af året også Eurosport 1 og 2 samt Canal 8 Sport og Canal 9 i deres programportefølje.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?