Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stallones døtre vinder skønhedspris!

16:15 - 12. nov 2016

Stallones døtre vinder skønhedspris! Sylvesters Stallones, døtre, skønhedspris

Stallones døtre vinder skønhedspris! Sylvesters Stallones, døtre, skønhedspris
Sylvesters Stallones tre døtre er årets Miss Golden Globe.

Sylvesters Stallones tre døtre Sophia, Sistine og Scarlet vandt årets miss Golden Globe.

For at komme i betragtning til at vinde Miss Golden Globe er der to afgørende faktorer. Du skal have kendte forældre i Hollywood og du skal være smuk, skriver Her og Nu.

Kendte kvinder som Rumer Willis, Francesca Eastwood og Greer Grammer har tidligere vundet den populære pris grundet deres forbindelse til Hollywood.

Men i modsætning til tidligere år hvor kun en har været modtager af den prestigefyldte, er valget i år faldet på tre prismodtagere, nemlig døtrene Sophia, Sistine og Scarlet Stallone.

”For første gang i Golden Globes historie har vi valgt ikke blot en, men tre repræsentanter for Miss Golden Globe. Stallone-søstre vil forsætte med at hædre traditionen med at give statuetterne under showet. Alle tre af de skønne unge kvinder har haft akademisk eller sportslig succes eller forfølger en modelkarriere. Når de er blevet opdraget af rollemodeller som Sylvester og Jennifer, kan vi ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer for disse kvinder”, lyder det i en udtalelse ifølge The Hollywood Reporter.   

Golden Globe finder sted 8. januar 2017 på Beverly Hilton Hotel.