Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stephania er fræk og uperfekt!

10:15 - 10. apr 2016

Stephania er fræk og uperfekt! Stephania Potalivo, shot happens, zulu awards, årets skuespillerinde, uperfekt

Stephania er fræk og uperfekt! Stephania Potalivo, shot happens, zulu awards, årets skuespillerinde, uperfekt
Stephania Potalivo elsker at være uperfekt og kunne te sig som en idiot engang imellem.

Årets Skuespillerinde, Stephania Potalivo, har ikke behov for at fremstå perfekt og nyder at kunne opføre sig som en idiot engang imellem.

Den populære skuespillerinde og sitcom-stjerne har det seneste år haft fart på ved siden af hendes medvirken i ‘Sjit Happens’. I medielyset slapper den kønne brunette af med tanke på det største kompliment hun har fået om, at det er i orden ikke at være perfekt.

“Det er dejligt, at man kan være den, man er, og ikke behøver at være perfekt. Det er okay at opføre sig som en idiot, for det gør alle jo engang imellem” siger Stephania.

Det virker til at netop denne indstilling hjælper den talentfulde skuespillerinde, der har høstet to statuetter fra Årets Zulu Awards i Forum. Stephania blev kåret som Årets Skuespillerinde og delte den anden pris for Årets TV-serie med sine medskuespillere fra ‘Sjit Happens’ - serien der nu får hendes udelte opmærksomhed.

“Der er sket rigtig meget det seneste år. Jeg har været med i ‘Vild med dans’, været med i ‘Klassefesten’ og ‘Sjit Happens’”

“Det har været et heftigt år, så nu prøver jeg kun at beskæftige mig med én ting” fortæller den 29-åroge skuespillerinde.

Selvom skuespillerinden er blevet kærester med medejer af Madklubben, Nils Petter Bro, ankom hun alene på den røde løber til årets Zulu Awards.

Kilde: HER&NU

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?