Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stephensen: Nyt job kraftedeme sjovt!

11:04 - 15. dec 2014

Stephensen: Nyt job kraftedeme sjovt! ole stephensen, Dina Al-Erhayem, dk4

Stephensen: Nyt job kraftedeme sjovt! ole stephensen, Dina Al-Erhayem, dk4
Ole Stephensen og medvært Dina Al-Erhayem.

Tv-værten Ole Stephensen er skiftet fra TV 2 over på den lille kanal dk4, hvor han nyder en enormt frihed som talkshow-vært.

Det kan godt være, at blandt andet indkomsten er blevet noget mindre, end da han var på skærmen for TV 2. Alligevel er Ole Stephensen mere end glad for sit nye job på nichekanalen dk4.

Det skriver SE og HØR.

"Det skal være sjovt, og i nyere tid er det her langt det sjoveste, jeg har lavet. Det er ikke for pengenes skyld. For så er det ikke her, man er," fortæller Ole Stephensen, som er kommet med ombord på programmet 'Dinas Talkshow'. 

Værten er især kendt fra 'Go'morgen Danmark' på TV 2, men skiftet til en mindre kanal har Stephensen intet problem med.

"Det er sgu ikke et prestigetab. Det er det måske for andre, men ikke for mig. Det er et prestigetab, hvis man laver noget, hvor man siger, det bare er et arbejde," siger han og fortsætter:

"Jeg har det sådan, at jeg synes, de programmer, vi laver her, dem burde de også lave på de store kanaler. Jeg går ikke efter, om der er mange, der ser det. Det er dk4 i øvrigt også ret ligeglade med."

Selvom den 59-årige vært altså er glad for sine nye omgivelser, så gjorde afskeden med TV 2 i 2008 alligevel ondt.

"Jeg fik sgu en nedtur, da jeg røg ud fra TV2. Men så må man trække sig selv op. Jeg har jo altid haft lyst til at være på skærmen. Men jeg ville ikke lave hvad som helst. Da dk4 så tilbød mig det her, tænkte jeg: 'Det er kraftedeme sjovt'. Du kan tro, jeg er tilbage på toppen. Jeg har ikke noget at klage over," fortæller Ole Stephensen, som er frisk på at fortsætte, så længe kanalen vil have ham.

Den tidligere 'Eleva2ren'-vært har ved siden af tv-karrieren eget produktionsselskab, og så skriver han i øvrigt bøger samt driver en hundebutik med sin kone.

'Dinas og Oles talkshow' kan ses onsdag klokken 21.35 og fredag klokken 20.40.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?