Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stina Herdenö vinder Robinson !

21:39 - 17. nov 2014

Stina Herdenö vinder Robinson ! ROBINSON, tv3,  Stina Herdenö, jakob Kjeldbjerg

STINA VINDER ROBINSON EKSPEDITIONEN 

 27-årige Stina Herdenö vandt mandag aften Robinson Ekspeditionen 2014 på TV3 – og blev dermed en halv million kroner rigere. Stina kom ind i program 6 som joker sammen med veninden Jeanette, da der i ekspeditionens start opstod en del skader hos deltagere, der derefter måtte trække sig. Og det blev Stinas held. 

For på trods af de ringe odds for at klare sig i kampen mellem de to hold, lykkedes det Stina både at spille sine kort helt rigtigt og vinde de rigtige kampe og dueller i Ekspeditionen, så hun hele tiden udgik at komme i farezonen. Og da det endelige skete, præsenterede hun ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg for en af de skjulte talismaner, som hun havde fundet og gemt til det helt rette øjeblik. 

Stina gjorde i det store finaleprogram kort proces, idet hun vandt både semifinalen og derefter dysten på planken, før hun kunne løfte trofæet og juble over sejren.

Robinson Ekspeditionen 2014 havde indtil finalen et seergennemsnit på cirka 276.000 seere – højere end sidste års ekspedition og endnu et bevis på, at Robinson Ekspeditionen er og bliver et af Danmarks mest populære realityprogrammer.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?