Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stine Kronborg får frække tilbud!

14:03 - 30. maj 2015

Stine Kronborg får frække tilbud! Stine Kronborg, Paradise Hotel

Stine Kronborg får frække tilbud! Stine Kronborg, Paradise Hotel
Det er ikke svært at forestille sig hvorfor så mange finder Stine Kronborg attraktiv.

Stine Kronborg får dagligt massevis af frække tilbud fra hendes beundrere, men også de mere upassende af slagsen.

Flere gange har vi haft fornøjelsen af at nyde synet af en letpåklædt Stine Kronborg med den veltrænede krop, men hun finder det meget grænseoverskridende at få tilsendt porno fra mænd der allerede er i forhold eller gifte.

Med mænd har Stine Kronborg dog en ganske god intuition, men alligevel slipper der en gang imellem en enkelt gennem filteret, som nok burde spendere mere tid på konen eller kæresten.

- Problemet er, at jeg sjældent spørger om det, før vi har taget et skridt videre. Hvis det er en fyr, som jeg synes godt om og allerede er begyndt at planlægge lidt med ud i fremtiden, vil jeg gerne indrømme, at jeg bliver utrolig ked af det, når jeg finder ud af, at han er engageret til anden side, fortæller Stine til Her&Nu og afslører samtidig at de bliver droppet med det samme, når hun finder ud af at de har andre interesser.

–  Det vilde er, at de fleste bliver ved med at kontakte mig og spørge, om vi ikke skal ses igen. Op til flere år efter. Hvor må de have et trist liv og forhold. Slet ikke at være i balance med sig selv og se, hvilke værdier der er vigtige. Og stakkels piger, koner og kærester, der sikkert tror, alt er godt, men i realiteten er de sammen med en kujon, der ikke tør være mand nok til enten at gøre forholdet forbi, eller sige hvad han vil have, afslutter hun.

Stine Kronborg har samtidigt kommenteret på interviewet og tilføjer på hendes Facebook profil at det i øvrigt ikke kun er gifte mænd der deler upassende videoer.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?