Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stine Kronborg flytter fra Australien!

08:55 - 07. jun 2015

Stine Kronborg flytter fra Australien! Stine Kronborg

Stine Kronborg flytter fra Australien! Stine Kronborg
Stine slår nu rødder i USA.

Danseren og stripperen har nu bestemt sig for hendes adresse de kommende år.

Igennem længere tid har Stine Kronborg godt været klar over at hendes ophold i Australien lakkede mod den bitre ende. Til gengæld var hun meget i tvivl om hvilken destination der skulle være hendes næste, men nu har fitness baben endelig besluttet hvor hun skal flytte teltpælene hen.

- Jeg har besluttet, at jeg forlader Australien den 17. juni og USA er målet. Til at starte med bliver det Florida hos min elskede bror. Intet andet er planlagt, har hun skrevet på sin blog på Her & Nu.

Tiden i Australien er gået med massere af træning og deltagelse i konkurrencer, samtidig med at hun har haft arbejde som stripper. Og selvom hun nu rykker tværs over kloden, er agendaen fortsat den samme; Massere af træning og så vil hun forsøge at kvalificere sig til forskellige fitness konkurrencer i USA.

Til gengæld har hun aldrig været i tvivl om at blodets bånd har trukket mest i hende, og med de ønsker hun har, virker USA som en ganske fornuftig beslutning.

-  Jeg VIL tættere på min familie. Jeg VIL leve, hvor der er palmetræer og varmt året rundt. Jeg VIL være i et land hvor der er højt til loftet og uendelige muligheder, slutter hun på sin blog.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?