Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stine Kronborg: Jeg har IQ som et geni!

09:54 - 06. dec 2015

Stine Kronborg: Jeg har IQ som et geni! stine kronborg

Stine Kronborg: Jeg har IQ som et geni! stine kronborg
Reality-stjerne eller geni?

Stine Kronborg mener, at hun er klogere end den gennemsnitlige reality-stjerne.

Reality-stjerner får ofte skudt i skoene, at de er uintelligente og mere eller mindre dumme at høre på. Men der er undtagelser, som bekræfter reglen, og Stine Kronborg er en af dem.

Det mener hun i hvert fald selv.

Den blonde bodybuilder og reality-kvinde påstår nemlig, at hun har en IQ, der ligger i samme leje som et geni.

“Mit yndlingsblad som teenager var Illustreret Videnskab og jeg scorede 153 i min IQ test. Troede først det var en fejl, så jeg tog den igen og scorede 149,” forklarer hun i en klumme for Her & Nu.

De fleste mennesker har en IQ mellem 85 og 115. Stine Kronborg er med sin selvadministrerede test dermed tættere på Albert Einstein og hans 160 point end hr. og fru reality-show.

Men selvom det kan lyde en smule usandsynligt, at den blonde exhibitionist er i stand til at bide skeer med nogle af verdens dygtigste videnskabmænd, så har Kronborg dog selv flere eksempler på sit intellekt.

“Med hensyn til intelligens elsker jeg f.eks. når nogen undervurderer mig og tror at jeg er naiv. Jeg kan meget bedre lide at overraske folk, når de mindst venter det.” skriver hun.

“Hvor mange ved at jeg brugte mine sommerferier på Sorø Akademis fysiklejr eller efterårsferien på fysik- og kemikurser på Københavns Universitet i min gymnasietid?”

Stine Kronborg forklarer i klummen også, at man ikke altid skal skue hunden på hårene. Særligt ikke i reality-verden, hvor det ofte kan være en fordel at spille dum.

“Jeg har helt sikkert også samme opfattelse som mange andre at intelligensniveauet ikke er det højeste hos reality-deltagere. Men har jeg noget at have det i? Næ, for man kan ikke generalisere. Nogle er kloge, andre er ikke. Og nogle spiller på det uden egentlig at være nogen af delene. For det er bare lidt sjovere at se på folk der gør nogle pinlige ting eller som siger noget dumt,” slår hun fast i sin klumme.

 

 Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?