Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjæler Alonso Kevins McLaren-sæde?

17:10 - 24. sep 2014

Stjæler Alonso Kevins McLaren-sæde? formel 1, kevin magnussen, fernando alonso

Stjæler Alonso Kevins McLaren-sæde? formel 1, kevin magnussen, fernando alonso
Fernando Alonso overtager muligvis Kevins plads hos McLaren.

Ifølge flere medier er der nu reel mulighed for, at Ferraris Fernando Alonso skifter til McLaren. I den forbindelse skulle Kevin Magnussens plads hos det engelske team være voldsomt truet.

Under weekendens Grand Prix i Singapore skortede det ikke på rygter om Fernando Alonsos mulige brud med Ferrari, som ellers har spanieren på kontrakt til udgangen af 2015.

Trods den erfarne racerkørers egen afvisning af, at der skulle være noget om snakken, meldte den italienske avis Gazetta della Sport mandag, at Alonso skulle have bedt Ferrari om at blive løst fra sin kontrakt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge de forskellige motorsportssites på internettet er et af de mest sandsynlige scenarier i den forbindelse, at den dobbelte verdensmester kommer til Mclaren i 2015.

Teamchef Ron Dennis har allerede antydet, at han ville være mere end begejstret for at have Fernando Alonso tilbage på holdet i 2015, og ikke mindst Mclarens samarbejde med Honda gør dette til en faktisk mulighed.

Sitet planet-f1.com beretter nemlig, at Honda nu er klar til at investere 30 mio. euro (ca. 220 mio. kroner) i at få Alonso løst fra sin aktive kontrakt med Ferrari.

Alt dette ville selvsagt betyde et exit for en af de nuværende McLaren-kørere, og hvor motorsport.com mandag skrev, at det er Buttons sæde hos McLaren, der kan blive ledigt, så har mange andre medier fokus på Kevin Magnussen.

Blandt andet melder flere ud, at McLaren-Honda samarbejdet foretrækker en rutineret kører-duo, hvilket ville betyde Button og Alonso.

En manglende fornyelse af kontrakten ville ikke glide let ned hos Mini-Mag, som har kontrakt med McLaren sæsonen ud.

"Det ville ikke give mening at forlade McLaren for at køre for et mindre hold. Hvis jeg ikke formår at være succesfuld hos McLaren og leve op til deres forventninger, så er jeg alligevel ikke god nok til at blive verdensmester," har danskeren angiveligt sagt til det russiske site f1news.com.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?