Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjæler Real mesterskabet?

17:41 - 13. jun 2007

Stjæler Real mesterskabet? Real Madrid, fodbold, Michael Laudrup, Barcelona

INTET er endnu afgjort i den spanske 1. division, hvor både Real Madrid, Barcelona og Sevilla har mulighed for at tage mesterskabet i sidste runde.

Real Madrid står med de bedste kort på hånden, for med en sejr over Mallorca på søndag vil de vinde mesterskabet, men Kanal 5s kommentator Michael Laudrup advarer: Real Madrid skal passe på!

Real Madrid ligger a-point med Barcelona, men med et bedre resultatet i de indbyrdes opgør, og kun to point foran Sevilla. Så blot et enkelt pointtab kan sende mesterskabet til Barcelona.

”Jeg vil fortsat sige, at meget skal gå galt, hvis Real Madrid ikke skal blive mester, men de må for alt i verden ikke tage mesterskabet for givet. Vi har set en sæson i Spanien, hvor alt kan ske – og er sket, så på den baggrund kan Real Madrid også tabe hjemme til Mallorca,” siger Michael Laudrup.

Hvis Real Madrid henter mesterskabet hjem, vil det ifølge Laudrup være resultatet af hårdt arbejde.

”Spillet har været op og ned i løbet af sæsonen, så hvis de vinder mesterskabet vil det dels være på grund af en god indstilling, godt spil i slutningen af sæsonen, Barcelonas nedtur og en vis portion held. Selvfølgelig skal man opsøge heldet, og det har Real Madrid gjort, men når man fem-seks gange hiver en sejr hjem i sidste øjeblik, så har man også det fornødne held,” siger Laudrup, der betegner det som fortjent lige meget hvilket af de tre tophold, der vinder mesterskabet.


Michael Laudrup og Peter Piil kommenterer kampen fra Bernabeu på søndag kl. 20.55, hvor Kanal 5 sender direkte fra Real Madrids kamp for et spansk mesterskab for første gang i fire år. Under kampen vil der løbende blive klippet til kampene Gimnastic–Barcelona og danskeropgøret Sevilla-Villarreal.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?