Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjerne afslører sin vilde narkofortid!

10:50 - 16. okt 2014

Stjerne afslører sin vilde narkofortid! hollywood, amy poehler

I sin nye selvbiografi fortæller Amy Poehler blandt andet om sine ungdomsår, hvor der blev eksperimenteret med lidt af hvert.

Komiker og skuespiller Amy Poehler, som blandt andet er kendt fra serien 'Parks and Recreation', afslører i selvbiografien 'Yes, Please' en lang række detaljer om sin fortid.

"Jeg eksperimenterede med kokain, som jeg i starten elskede at tage, men til sidst endte med at hade," fortæller skuespillerinden for eksempel i kapitlet 'Obligatoriske historier om stoffer', som RadarOnline ifølge Ekstra Bladet har gennemlæst.

"Kokain er fantastisk, hvis du gerne vil hænge ud med personer, du knap nok kender og spille bordtennis hele natten," skriver 'Saturday Night Live'-stjernen.

Tingene har dog de senere år taget en drejning for 43-årige Poehler, der som mor til to små børn hverken har tid eller overskud til de vilde udskejelser længere.

"Hvordan forklarer man lige til en fire- og en seksårig, at man ikke kan lege med dem, fordi man er nødt til at bruge dagen i sengen på at se fjernsyn og spise chips?" skriver skuespillerinden i bogen.

Hun kan dog stadigvæk finde på at tænde op for lidt hash fra tid til anden.

"Jeg kan hverken optræde, køre eller skrive, når jeg er skæv, så derfor ryger jeg langt mindre end tidligere," fortæller Amy Poehler.

Hvis du vil nyde godt af den (ikke påvirkede) amerikanske stjernes komiske talenter, kan du se med i 'Parks and Recreation' tidligt på aftenen alle hverdage på DR3.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?