Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjernedatter er på afvænningsklinik!

17:05 - 14. apr 2015

Stjernedatter er på afvænningsklinik! alec baldwin, kim basinger, hollywood

Stjernedatter er på afvænningsklinik! alec baldwin, kim basinger, hollywood
Ireland Baldwin er Alec Baldwins datter.

Ireland Baldwin, som er datter af Alec Baldwin, har tjekket sig selv ind på afvænningsklinik på grund af "følelsesmæssige traumer".

Ireland Baldwin, datteren af Hollywood-stjernerne Alec Baldwin og Kim Basinger, har netop ladet sig indlægge på afvænningsklinikken Soba i Malibu.

Den 19-årige model afslørede selv indlæggelsen, som ifølge hende selv har været nødvendigt i forbindelse med en række følelsesmæssige problemer.

"Jeg har tjekket mig selv ind på Soba i to uger for at komme væk i et lille stykke tid," skriver Ireland på Twitter og fortsætter:

"Jeg er ikke den vilde festabe, men der skal tages hånd om nogle følelsesmæssige traumer gennem intensiv terapi. En dag vil jeg være klar til at dele hele historien."

Tidligere blev det ellers rapporteret, at den blonde skønhed skulle være blevet tvangsindlagt af sin mor, Kim Basinger, på grund af en lidt for "festlig livsførelse".

"'Festlig livsførelse' haha. Jeg er åbenbart i afvænning, fordi jeg fester for meget, så jeg tager den lige med ro i et stykke tid og spiser noget frozen yogurt," lød det i den forbindelse hånligt fra Ireland Baldwin.

Den egentlige grund til indlæggelsen skulle altså være følelsesmæssige kvaler, hvilket også bekræftes af en kilde tæt på Ireland.

"Ireland har frivilligt indlagt sig selv på en afvænningsklinik. Både familie og venner støtter hende. Det her handler ikke om stoffer, men i stedet om en stressende tid, og nu håber hun, at behandlingen kan give hende de værktøjer, hun skal bruge for at komme videre," forklarer kilden til New York Post.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?