Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjernepar får datter i hemmelighed!

17:11 - 09. nov 2014

Stjernepar får datter i hemmelighed! hayden christensen, rachel bilson

Stjernepar får datter i hemmelighed! hayden christensen, rachel bilson
Hayden Christensen og Rachel Bilson.

Hollywood-stjernerne Hayden Christensen og Rachel Bilson, der har dannet par i en årrække, blev i slutningen af oktober forældre til en lille pige.

Hayden Christensen, der blandt andet er kendt for sin medvirken i de nyere 'Star Wars'-film, har med sin skuespillerkæreste, Rachel Bilson, fået en lille datter.

"Både mor og barn er sunde og raske, og alle har det godt," afslører parret via en erklæring. Det skriver Ekstra Bladet.

Pigen, der skal hedde Briar Rose, blev født den 29. oktober, og det er først efter den glædelige begivenhed, at de nybagte forældre overhovedet har bekræftet graviditeten.

Tilbage i maj kom Rachel Bilsons kollega, Jamie King, dog til at tale over sig:

"Rachel har så længe gerne ville have en baby. Hun kommer til at være i virkelig gode hænder, og jeg er så glad på deres vegne," fortalte King til magasinet US Weekly, og afslørede altså både, at parret ventede sig samt barnets køn.

Men også Bilson selv har førhen ytret ønske om at få et barn.

"Jeg vil rigtig gerne starte en familie inden for de nærmeste år. Jeg har altid gerne ville være mor, og jeg ved, at Hayden bare vil være så støttende," har hun således tidligere sagt til Health Magazine.

Hayden Christensen og Rachel Bilson mødte hinanden i 2007, da de begge var på rollelisten i filmen 'Jumper', som du kan se traileren til nedenfor. Parret gik kortvarigt fra hinanden i 2010, men har ellers været sammen siden da. Og nu er de altså blevet en mere.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?