Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjernepar røber info om nyfødt datter!

15:52 - 26. nov 2014

Stjernepar røber info om nyfødt datter! ryan gosling, eva mendes, hollywood

Nu afslører Eva Mendes en række detaljer om hende og Ryan Goslings datter, som kom til verden i september.

Efter en nærmest hemmelig graviditet blev stjerneparret Eva Mendes og Ryan Gosling tilbage i september forældre til den lille pige, Esmeralda Amada.

Og heller ikke siden fødslen er der sluppet meget ud fra familien, som i ekstrem grad værner om privatlivet. Det skriver Ekstra Bladet.

Men nu åbner Mendes dog en smule op om datteren.

"Ryan og jeg besluttede ret tidligt at give hende så meget privatliv som muligt, og det første sted, vi kunne starte, var ved at nedtone graviditeten," forklarer den nybagte mor over for internetmagasinet Violet Grey.

Skuespillerinden finder samtidigt rollen som mor noget udfordrende.

"Jeg troede, at mine dage med vilde nætter var overstået, men det her er intet i forhold til," siger Eva Mendes og fortsætter jokende:

"Alt er en kamp for hende. Jeg har eksempelvis ikke kastet op siden 90'erne, men hun har allerede kastet op to gange, mens vi har lavet dette interview."

Den 40-årige skønhed er dog god til at opsøge inspiration hos mødre med mere erfaring.

"Jeg går på forskellige babyfora på nettet og læser om andre mødres oplevelser, som jeg finder meget trøst i," forklarer Mendes, som under interviewet også delte historien om datterens navn, Esmeralda Amada.

"Ryan og jeg elsker Esmeralda-karakteren fra Victor Hugo-romanen 'Klokkeren fra Notre Dame', og vi synes bare, at navnet er så smukt. Amada var min bedstemors navn, og det betyder 'elskede' på spansk," siger skuespillerinden.

Eva Mendes og Ryan Gosling har været sammen siden 2011, efter de mødtes under indspilningerne til 'The Place Beyond the Pines'. Se traileren til filmen her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?