Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Stjerner i 'Danmarks næste topmodel'!

11:01 - 17. sep 2014

Stjerner i 'Danmarks næste topmodel'! kanal 4, danmarks næste topmodel

Stjerner i 'Danmarks næste topmodel'! kanal 4, danmarks næste topmodel
Sidste års vinder, Louise Mørk Mikkelsen, har oplevet masser af succes efter sejren.

Torsdag den 25. september går femte sæson af det populære program 'Danmarks næste topmodel' i luften på Kanal 4. Med et endnu højere ambitionsniveau er det i denne omgang blandt andet blevet til et stjernespækket dommerpanel.

Smukke Caroline Fleming er klar ved dommerbordet, når 20 håbefulde piger dyster om at få opfyldt deres modeldrømme.

Ambitionerne om at lave landets bedste modelskole er højere end nogensinde, og programmet byder derfor også på en endnu stærkere dommeropstilling.

Udover hendes faste, kompetente meddommere — Uffe Buchard samt Unique Models’ direktør, Jesper Thomsen — kan seerne således også glæde sig til at møde et imponerende hold af gæstedommere.

Blandt andre vil den amerikanske catwalk coach Miss Jay lægge vejen forbi. Dommerbordet besøges også af Oliver Bjerrehuus, supermodellerne Camilla Vest, Josephine Skriver og Emma Leth samt den engelske modeguru Trinny Woodall.

”Jeg glæder mig meget til at dele endnu en fantastisk sæson med seerne - denne gang med endnu flere helt fantastiske og smukke piger og fænomenale gæstedommere,"siger en spændt Caroline Fleming og fortsætter:

"Vi har branchens allerdygtigste inden for deres felt, og det betyder, at 'modelskolen' for alvor giver Topmodel-pigerne et virkeligt indblik i den verden, der kan føre til en international modelkarriere."

Sidste sæsons vinder, Louise Mørk Mikkelsen, har bevist, at programmet vitterligt kan gøre drømme til virkelighed. Efter sejren har hun blandt andet allerede gået et utal af catwalks, og så var hun en af de mest brugte modeller under modeugen i København.

”Det værste vil altid være at sende en pige hjem. Det sjoveste er at opleve pigernes gå-på-mod og deres ihærdige kamp for at nå toppen og dermed gennemleve deres store drøm”, fortæller Caroline Fleming.

Allerede fra første dag i den nye sæson bliver tingene sat på spidsen, og det kommer hurtigt til at stå klart, hvem af pigerne, der for alvor har potentiale, og hvem der i stedet får knust deres modeldrøm og må forlade konkurrencen.

Følg blandt andre Sarah, der prøver at komme med i konkurrencen for tredje gang, og bliv betaget af smukke Mini, som dog mangler et par centimeter i højden for at have de optimale modelmål.

Alt dette og meget mere når 'Danmarks næste topmodel' ruller over skærmen den 25. september kl. 20.00 på Kanal 4.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?