Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Supercar Run

12:50 - 29. sep 2006

Supercar Run Supercar


Dette er historien om 100 sportsvogne, der på fem dage skal køre fra London til Monte Carlo. Begivenheden genskaber de storslåede ture fra fortiden med biler fra fremtiden.

Forestil dig 100 af de bedste sportsvogne, både moderne og klassiske, fra Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Porsche, Maserati, Bentley, Mercedes og endda Koenigsegg og Pagani. Hver især er bilerne udstyret med vanvittig store motorer, der er sågar en familiebil med 500 hestekræfter. Linet op ved Hyde Park i London er de klar til det fem dage lange motorløb fra London til Monte Carlo. Deltagerne bliver delt ind i tre grupper – de røde, de blå og de hvide. Hver gruppe følger hver sin rute og får i London udleveret et kort og nogle lettere gådefulde instrukser, der skal afkodes, før de kan finde vej til den første overnatningsdestination i Nordfrankrig.

Turen går tværs over Europa, hen over åbne vidder og bjerge. Supermodellen Jodie Kidd er blandt deltagerne, og der er ingen tvivl om, at hun nyder vejene gennem Frankrig, Schweiz og Italien til fulde i sin splinternye Maserati Spider.

'Supercar Run' har premiere lørdag den 4. november kl. 19.00 på Viasat ExplorerDagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?