Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Supermodel Heidi Albertsens hemmelighed!

09:16 - 23. apr 2016

Supermodel Heidi Albertsens hemmelighed! Heidi Albertsen, gravid, darren, elle, elite models, gravid

Supermodel Heidi Albertsens hemmelighed! Heidi Albertsen, gravid, darren, elle, elite models, gravid
Supermodellen Heidi Albertsen fylder snart 40 år og er gravid.

Den 39 årige danske model er blevet velsignet og venter sig nu sit første barn med sin forlovede.

Det er knap en måned siden at nyheden om, at den danske model, Heidi Albertsen, var blevet forlovet med britiske Darren, spredte sig. Nu venter parret sig deres første barn, tæt på at modellen fylder 40 år.

”Jeg kan næsten ikke forstå det, men mit biologiske ur har også tikket meget længe. Så jeg kunne næsten ikke vente ret meget længere. Jeg tænkte faktisk også, at det måske var for sent” fortalte Heidi Albertsen.

Det blev efter alle de romantiske forskrifter, at Darren røg på knæ og friede til den smukke model, der i mange år har været en del af det celebre jetset i New York og festet med Donald Trump og Bill Clinton. Men nu må modellen skrue ned for festlivet.

“Jeg er bare så lykkelig og glad. Det er mit livs drøm, der nu går i opfyldelse. Jeg har i mange år drømt om at stifte familie, så det er en Guds gave. Men jeg har også længe ledt efter den rigtige far. Ham har jeg fundet i Darren, som bare er helt fantastisk. Jeg er blevet forlovet med verdens dejligste mand, og så bliver jeg gravid i første forsøg” afslører en begejstret Heidi Albertsen.

Kilde: HER&NU

Se Fox News interview med Heidi Albertsen sidste år:

Læs også   Mest populære