Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sur Stripper-Jackie rektalundersøgt!

16:56 - 10. sep 2014

Sur Stripper-Jackie rektalundersøgt! stripper-jackie, singleliv

Der var ikke just dømt afslappende feriestemning, da Stripper-Jackie skulle på kærestur til Færøerne. Ved ankomst blev hun nemlig mistænkt for narkosmugling og undersøgt i endetarmen.

Det skulle have været en hyggelig weekendtur med kæresten til Færøerne, og det sidste Jackie Jauqline Oliver, eller Stripper-Jackie, forestillede sig, var at den skulle indledes med et ubehageligt ophold hos de Færøske myndigheder.

Men det var ikke desto mindre netop sådan, det kom til at gå.

Jackie, der er kendt som stripper og deltager i Kanal 4's 'Singleliv', og kæresten, Martin Salomonsen, blev således holdt tilbage af toldere og undersøgt på kryds og tværs. Det fortæller Ekstra Bladet.

Fordi tolderne mente, at hun skjulte narkotika i endetarmen, røntgenscannede de først den gravide reality-deltager, hvorpå de rektalundersøgte hende.

"Hun græd og græd og græd. Jeg har aldrig været så rasende før i mit liv," fortæller kæresten, Martin Salomonsen, til Ekstra Bladet.

Det hele starter, da parret fredag eftermiddag ankommer til Vágar Lufthavn på Atlanterhavsøerne.

"Jeg siger til min kæreste, at hun bare kan gå ud og tage sig en smøg, mens jeg venter på bagagen," forklarer Martin Salomonsen.

Da Jackie, eller Line, som hun i virkeligheden hedder, bevæger sig ud gennem tolden, reagerer en narkohund på hendes håndtaske. Herefter bliver reality-baben trukket til side.

Selvom tolderne ikke umiddelbart finder stoffer, vil de have hende røntgenscannet på hospitalet, da de mener, at hun kan have skjult narko i maven eller i endetarmen.

"Sidste mandag fandt vi ud af, at hun er gravid. Hun er selvfølgelig rigtig glad for den nyhed," fortæller Martin Salomonsen.

En graviditet gør, at Jackie alligevel ikke må røntgenscannes, da det kan være farligt for barnet. Men tolderne vil være helt sikre på, at hun rent faktisk venter sig, og en graviditetstest viser overraskende nok, at Jackie ikke er gravid.

Det er selvsagt enormt overraskende for den vordende mor, hvis læge hjemme i Danmark allerede havde bekræftet graviditeten.

"Hun bliver drønhamrende ked af det, for hun tror jo pludselig, at hun ikke skal have et barn længere. Men da testen viser, at hun ikke er gravid, smider de hende så ind i en scanner på det nærmeste sygehus. De finder ikke noget i hendes krop, men mener måske alligevel, at der kan sidde noget i hendes endetarm," fortæller kæresten.

Martin Salomonsen er på dét tidspunkt ikke opdateret på, hvad der sker med Jackie. Han bliver dog endelig kørt til sygehuset, hvor han får første parket til den videre behandling af kæresten. Han forklarer, at en mand med gummihandsker på forestår den fortsatte undersøgelse.

"Efter scanningen bliver hun lagt op på en briks, mens hun stortuder. Så fører han sin hånd - ikke bare en finger - op i røven på hende og roder rundt. Han finder ikke noget, og så vil de have, at hun skal have en omgang lavement, men der bryder hun altså fuldstændigt sammen, og så lader de hende endelig gå," siger Martin Salomonsen, som er rasende over røntgenscanningen og endetarmsundersøgelsen af Jackie.

"Det er jo fair nok, at de hiver både hende og mig ind. Sådan er loven skruet sammen, når hunden lugter noget. Men resten af forløbet gør mig rasende. Man må da kunne bruge en kikkert til sådan et indgreb, i stedet for at en eller anden mand skal stå med fingeren oppe i hendes endetarm," siger han og fortsætter:

"Og så har de smidt hende i den scanner. Men hun er gravid. Det ved vi jo!"

I følge de færøske myndigheder skulle alt være foregået efter bogen, men det mildner ikke Jackies kæreste.

"Line er dybt rystet, og hun er ekstremt ked af det. Det skulle have været en hyggelig weekend, men det blev det ikke oven på det her. Jeg er selvfølgelig også rystet, men nu er det ikke som sådan gået ud over mig. Men jeg er hidsig, for jeg elsker min kæreste, og jeg ønsker selvfølgelig ikke, at hun skal være ked af det på nogen som helst måde,"  siger Martin Salomonsen, der nu overvejer at klage over hele forløbet.

En efterfølgende graviditetstest, som Jackie har taget, viser, at hun stadig er gravid.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?