Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Suzanne Bjerrehuus: Jeg er stolt af Oliver!

13:19 - 17. dec 2014

Suzanne Bjerrehuus: Jeg er stolt af Oliver! Suzanne, Oliver, Bjerrehuus,

Oliver Bjerrehuus har fået et nyt arbejde, som gør hans mor så stolt, at hun praler med det. Denne gang har Oliver fået arbejde som TV-vært på et splinternyt realty-program, som snart vil blive sendt på SBS Discovery.

Oliver Bjerrehuus er selv rigtig glad og stolt, og hos SBS er man endnu mere stolt, fortalte programdirektøren Maiken Wexø. Men ingen slår Olivers mor Suzanne Bjerrehuus, som roser sin 39-årige søn til skyerne. Det skriver Se og Hør.

’Ja, ja, jeg er hans mor, så lad mig bare være stolt af ham. Ligesom mange andre mødre og fædre. Min smukke søn med det gode hjerte, Verdens bedste far for sine tre børn, han har fået det værtsjob, han drømte om. Tv branchen er hård, mange føler sig kaldet, få er udvalgte,’ skriver Suzanne Bjerrehuus på Facebook.

’Han har slidt for det. Han fortjener det. Tv-programmet, der har snuppet de varme himmelstrøg fra 'Paradise Hotel' og matchmaking-processen fra DR's 'Gift ved første blik' vil have 30 dage til gennem konkurrencer og dates at komme tættere på hinanden og deres fælles drøm om at finde den eneste ene,’ fortæller hun.

Allerede til foråret kan Suzanne Bjerrehuus og resten af Danmark få lov til at se Oliver Bjerrehuus som vært på programmet ’Det perfekte match’, som vil blive sendt på Kanal 4.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?