Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Thai-pige afviser Kardashian-adoption!

16:13 - 20. nov 2014

Thai-pige afviser Kardashian-adoption! kim kardashian, hollywood, kanye west

Thai-pige afviser Kardashian-adoption! kim kardashian, hollywood, kanye west
Kardashian (og hendes numse) har de seneste dage fyldt meget i medierne - ikke mindst på grund af denne forside fra magasinet Paper.

Kim Kardashian faldt pladask for thailandsk teenage-pige, men 13-årige Pink ville ikke med reality-stjernen hjem til USA.

Kim Kardashian priste sig sikkert lykkelig for sin famøse velpolstrede bagdel, da hun for nylig var et smut forbi Thailand.

I forbindelse med besøget røg hun, i billedlig forstand, nemlig på røven med et brag.

Det skete da kendissen besøgte et børnehjem, hvor hun hurtigt faldt i svime over den 13-årige pige Pink. Så meget at Kardashian spurgte gemalen, Kanye West, om ikke de skulle adoptere teenageren.

Det sagde manden 'ja' til, og så var der såmænd kun én forhindring mere — nemlig pigen selv. 

Ifølge Ekstra Bladet afviste fattige Pink dog tilbuddet om et luksus-liv, og Kardashian og crew måtte dermed rejse hjem med uforrettet sag.

"Alle vil gerne have et andet eller bedre liv, tror jeg. Men da jeg overvejede det, indså jeg, at det ikke ville være godt for mig, fordi jeg ville blive nødt til at efterlade så meget. Det var jeg ikke klar til," forklarer den 13-årige pige, som hellere ville blive tilbage og hjælpe andre fattige, der står i samme situation som hende selv.

Læs også   Mest populære