Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Thestrup efter bypass: Jeg er tilbage!

16:57 - 29. dec 2014

Thestrup efter bypass: Jeg er tilbage! ole thestrup

Thestrup efter bypass: Jeg er tilbage! ole thestrup
Selv på Rigshospitalet formåede Thestrup at holde humøret højt.

Lillejuleaften gennemgik skuespilleren Ole Thestrup en firedobbelt bypass-operation, men står det til ham selv, er han snart tilbage på de skrå brædder.

En Firedobbelt bypass blev det til, da Ole Thestrup den 23. december lå på operationsbordet på Rigshospitalet, og oplevelsen satte med det samme sine spor.

"Da jeg vågnede op efter min hjerte-operation, følte jeg mig som i ’Jeppe på Bjerget’: ’Drømmer jeg, eller er jeg vågen?’. Det gør noget ved én både fysisk og psykisk, når ens hjerte i flere timer har været sat ud af kraft, og man har kørt på fribillet med en respirator," siger den folkekære skuespiller til Ekstra Bladet.

"Det er jo livet, man har koblet fra, og det er en mærkelig ting. Man føler sig helt ved siden af sig selv," fortsætter han.

Men operationen var nødvendig, for kroppen var efterhånden ved at give op.

"Jeg har i flere år lidt af stakåndethed. Men nu var det altså blevet alvorligt. Jeg kunne jo fand'me ikke gå 50 meter uden at holde pause. Det holdt sgu ikke," siger Ole Thestrup, som i dag hverken ryger eller drikker.

"Jeg har lært lektien og ved, at jeg skal holde øje med kolesteroltallet og få motion. Men for en sikkerheds skyld får jeg kolesterolsænkende tabletter, så jeg trods alt kan spise en burger indimellem," joker han.

Thestrup er da også ganske optimistisk i forhold til udsigterne.

"Jeg bliver helt rask. Nu skal jeg bare restituere og tage den med ro. Men 7. april er jeg tilbage for fuld hammer, når vi starter prøver på ’Tam Tam-revyen’ i Tivoli, og det glæder jeg mig til," fortæller skuespilleren, som skal holde nytår hjemme sammen med konen.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?