Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Thomas Blachman: Alle elsker mig!

16:49 - 12. dec 2014

Thomas Blachman: Alle elsker mig! thomas blachman, x factor

Thomas Blachman: Alle elsker mig! thomas blachman, x factor
Blachman og medvært Lina Rafn i 'X Factor'.

Vanen tro sætter Blachman ikke sit lys under en skæppe, og i nyt interview går snakken blandt andet på at ændre samfundet gennem 'X Factor'.

Thomas Blachman kan snart ses i sin mest velkendte rolle, når han for syvende gang vender tilbage som dommer i DR-programmet 'X Factor'.

I den forbindelse fik den bramfri tv-kendis sig torsdag eftermiddag en snak med Ekstra Bladet, og i sin sædvanlige stil har Blachman ganske store tanker om sin egen rolle i talentshowet.

Kæmper for de gamle dyder

"Det jeg kan bidrage med er, at jeg er et menneske, som seerne har taget til sig. Jeg er et menneske, som seerne gennem hundrede vis af timer har lært at kende," siger Blachman og uddyber:

"Jeg kan bidrage med det, som man kan forvente, at alle andre gør gennem et længere liv. At man har det, man kalder en karakterudvikling. Jeg kan bidrage med en forandring — en yderligere raffineret anskuelse af os mennesker."

"Jeg kan bidrage med at leve op til mig selv på den mest naturlige, ærlige og indiskrete måde. Grænseoverskridende, hensynsfuld, spontan, impulsiv og improviserende. Og alle de gamle dyder, der er ved at gå af fløjten i vores samfund, hvor vi alle sammen forbereder, hvad vi vil sige, siger det, og så var det det," fortsætter han over for Ekstra Bladets journalist.

Vil stå i spidsen for en række større ændringer i samfundet

Ifølge den kontroversielle 'X Factor'-dommer selv er den danske befolkning ganske enkelt vilde med ham, og det gør ham angiveligt også i stand til at være primus motor i en række større samfundsændringer.

"Jeg kan bidrage med at være et menneske. Og fordi jeg er et menneske, er jeg måske også et af de mest elskede mennesker i vores lille land. Af befolkningen. Høj som lav. Kongehus som nyankommet. Jeg er på den måde sat i spil til at løse en større opgave end mig selv," fortæller Blachman, der understreger, at han er ude på mere end blot at finde nye sangtalenter.

"Ja, det er alt sammen, mens man sparker til bolden. Det er måden, man gør det på, og hvor man når at få fortalt før og efter. Ja, jeg ved ikke, hvad fanden det er. Det er egentlig ikke noget, jeg havde set komme, men jeg gennemfører det i min kamp for at skabe en kreativ masse og ikke bare en kreativ klasse, der sidder og bestemmer det hele," siger han og fortsætter:

"At give menig mand en oplevelse af at han selv i sig selv indeholder det kunstneriske valg. Hvilken som helst ide, han får, skal han have det minimum af selvrespekt og selvtillid for at udføre. Det er det, vores land skal leve af. Og jeg er midlet til målet."

"For mig kommer vores land til at gennemgå en kæmpe forandring de næste fem år. Der er en velvilje, der skal organiseres, og jeg har fundet ud af, hvordan vi gør det på mange forskellige planer. Så jeg vil langsomt arbejde mig hen i mod det, der bliver nødt til at ske i vores samfund. Så det bliver min dagsorden, men det kan jeg ikke afsløre på en gang. Jeg vil sige, at det bliver mere og mere præsens for mig, at tiden er kommet til store forandringer," lyder det fra Thomas Blachman.

Den kommende udgave af 'X Factor', hvor Blachman altså endnu engang agerer dommer, ruller over skærmen fra januar 2015.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?