Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Thomas Warbergs vilde forvandling!

11:01 - 06. dec 2017

Thomas Warbergs vilde forvandling! thomas warberg

Thomas Warbergs vilde forvandling! thomas warberg
Thomas Warbergs har tabt sig så meget at han næsten ikke bliver genkendt på gaden mere.

Den danske komiker Thomas Warbergs har tabt sig så meget, at han næsten ikke bliver genkendt på gaden mere.

Thomas Warbergs komiker-kollega Ruben Søltoft har delt et billede af hans vilde forvandling på Instagram, og her kan man se Warberg har smidt en del kilo på det sidste.

”Warberg har tabt sig så meget, at han ikke bliver genkendt mere. Er I søde at begynde at genkende ham igen? Tak.”, skriver Ruben Søltoft som tekst til billedet.

Thomas Warberg har tidligere fortalt, hvordan besluttede at tabe sig forud for sin turné i 2016.

”Under mit første soleshow sidste år erfarede jeg, hvor fysisk hårdt det var at være ene mand på scenen i op til halvanden time. Det var som at løbe marathon hver aften. Jeg var træt, stresset og havde ondt både i halsen og andre steder. og jeg var overfølsom”, fortalte han dengang til Familie Journalen, skriver Se og Hør.

Komikeren ændrede sin livsstil for at komme sin stress og træthed til livs, og det har på et par år fået ham til at tabe et tocifret antal kilo.

”Så ud over løbeture står den nu også på sund kost. Jeg drikker masser af vand og spiser mandler, avocadoer og sågar spidskål-tacos, hvor tacoskallen er erstattet af et spidskålblad. Og min kæreste laver smoothies til mig. Jeg har aldrig i mit liv spist så sundt som nu”, siger Warberg.

Thomas Warberg er flere gange blevet behandlet dårligt af fremmede mennesker på grund af sin vægt, og derfor er han glad for sit vægttab.

”Det er ret vildt, når man som en tyk mand træder ind af en dør, for folk har med det samme en holdning. Folk har en tendens til at prikke én i maven. Du har ingen idé om, hvor meget jeg er blevet prikket i maven af fremmede mennesker. Det synes jeg slet ikke, er okay”, har komikeren tidligere udtalt til TV2.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?