Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Timberlake til grandprix!

15:32 - 10. maj 2016

Timberlake til grandprix! Justin Timberlake, Can't stop the feeling, Trolls, grandprix, eurovision

Timberlake til grandprix! Justin Timberlake, Can't stop the feeling, Trolls, grandprix, eurovision
Justin Timberlake poserer med sin figur i den nye animationsfilm

Justin Timberlakes nyeste single er allerede blevet spået til at være sommerens største hit. Nu kommer han og spiller den til Eurovision.

Når finalen i Eurovision løber af stablen på lørdag kommer der fint besøg fra verdensstjernen Justin Timberlake. Hitmageren aflægger Globen i Stockholm et besøg for at optræde med sin nye single ”Can’t stop the feeling”.

- For første gang i Eurovisions historie vil en kunstner, der ikke deltager i konkurrencen, nemlig den globale superstjerne Justin Timberlake, træde op på scenen ved Eurovision i Stockholm, skriver Eurovision på sin hjemmeside.

Det nye sommerhit, som er skrevet til DreamWorks filmen Trolls, er på rekordtid strøget op ad hitlisterne. Bag sangen står blandt andet de svenske sangskrivere og producere Max Martin og Shellback – derfor betyder det ekstra meget for værtslandet Sverige, at Timberlake har takket ja til at optræde.

For første gang nogensinde vil Eurovision også blive sendt på amerikansk tv. Dermed kan flere end 200 millioner mennesker verden over følge med, når sangen får sin livedebut.

Finalen bliver i Danmark sendt direkte på DR1 den 14. maj kl.21.

Læs også   Mest populære